BENZINERA

Servei de benzinera 24/365

A Gasoils Carreras li oferim el nostre servei de benzinera les 24 hores del dia els 365 dies de l’any. Als nostres carburants se’ls ha sotmès a un microfiltratge completament gratuït que serveix per oferir un combustible més net i més ecològic.

Som molt més que una simple estació de servei, ja que posem a la seva disposició diferents tipus de lubricants i accessoris pel seu vehicle. També li oferim serveis complementaris com la venda de butà o propà, venda de gel i altres productes de conveniència.

Quina mena de carburant li oferim des de Gasoils Carreras amb el nostre servei de benzinera?

Dièsel e + o gasoil A

És el clàssic gasoil d’automoció obtingut dels derivats del petroli. Aquesta mena de carburant pot contenir petites quantitats d’additius que s’hi afegeixen per millorar l’eficiència del combustible, reduir les emissions i protegir el motor.

Gasolina sense plom 95

La gasolina 95 és aquell combustible que es fa servir en automòbils de gasolina. És un dels més coneguts i es fa servir en vehicles de passatgers, en camionetes, en vehicles SUV i, fins i tot, en esportius.

El 95 fa referència a l’octanatge, que és una mesura de la resistència a la detonació del combustible durant la compressió del cilindre del motor.

AdBlue

L’AdBlue és un additiu que es fa servir en aquells vehicles dièsel equipats amb sistemes de reducció catalítica selectiva amb la finalitat de reduir l’emissió de partícules contaminants.

Gràcies a aquest sistema molts vehicles poden complir amb els estàndards d’emissions més estrictes. Des de Gasoils Carreras no ens volem quedar al marge d’aquesta oportunitat d’apostar per una mobilitat més sostenible i, per aquest motiu, subministrem AdBlue a la nostra benzinera.

El millor servei de benzinera el trobarà a Gasoils Carreras

A Gasoils Carreras li garantim el subministrament de combustible de la màxima qualitat a un preu d’allò més competitiu. Cuidi el seu vehicle amb els nostres carburants i amb els complements i altres productes que pot trobar a la nostra botiga.

Contacta amb nosaltres per obtenir més informació