EMPRESA

Descobreixi la història de Gasoils Carreras: al seu servei des de 1969

Parlar de la història de Gasoils Carreras, per a nosaltres és parlar de la història de la nostra família. Els orígens de l’empresa els trobem buscant en les nostres arrels, concretament en el nostre avi. Ell va ser el pioner, va ser qui va posar la primera pedra de tot el que va venir després. Sense la seva feina incansable aquells primers anys, res del que som avui en dia seria possible. 

El nostre avi va començar a vendre petroli el 1969 en un petit establiment que la família tenia al mig del poble, a Piera. Aquell primer local inaugurat el 1932 va ser l’embrió de Gasoils Carreras. Van ser uns anys de feina dura i intensa i gràcies a aquest esforç el negoci anava creixent i consolidant-se. 

Va ser el 1992 quan Gasoils Carreras va fer un pas important: vam comprar el primer camió cisterna, cosa que ens permetia posar en marxa un nou servei de distribució a domicili. Amb aquest servei continuem avançant i tenint cada vegada més clients.

Nova ubicació i nous reptes

Va arribar un moment en què l’establiment on va començar Gasoils Carreras l’avi, se’ns va quedar petit i vam haver de mudar-nos a la ubicació actual. El 2001 ens vam traslladar al polígon industrial de Piera i vam crear l’actual seu de l’empresa: amb una nova estació de servei i espai suficient per ser la base del servei de distribució. 

La nova ubicació ens va permetre seguir creixent i, fins i tot, diversificant el negoci. L’any 2010 vam incorporar un nou servei de lloguer d’autocaravanes i furgonetes camperitzades amb la marca d’Autocaravanes Carreras. Actualment, ens podeu trobar aquí, al polígon de Piera, sempre disposats a oferir-vos un servei de distribució de carburant immillorable.

Contacta amb nosaltres per obtenir més informació