SERVEI DISTRIBUIDOR

A Gasoils Carreras som distribuïdors comercials de gasoils Repsol

El nostre compromís amb l’excel·lència i la qualitat és inqüestionable. En aquest sentit, no només oferim un tracte exquisit als nostres clients, sinó que els oferim el millor carburant i, per aquest motiu, som distribuïdors comercials de gasoils Repsol. A Gasoils Carreras podem subministrar gasoil per a l’automoció, de tipus agrícola, per a calefacció o industrial.

El nostre servei com a distribuïdors de carburant es caracteritza per ser molt àgil. Quan els clients contacten amb nosaltres i fan la seva comanda, els atenem de manera ràpida i en menys de 24 hores els garantim l’entrega a domicili del combustible sol·licitat. Aquest servei ràpid és possible gràcies a la nostra flota de camions cisterna. Disposem de tres vehicles de diferents capacitats habilitats, homologats i precintats adequadament pel transport de carburants.

Quins tipus de gasoil podem oferir-li com a distribuïdor comercial de gasoils Repsol?

El gasoil A és una mena de combustible dièsel utilitzat en vehicles i maquinària que funcionen amb motors dièsel. També es coneix com a gasoil d’automoció o gasoil d’ús general. És un combustible derivat del petroli cru i es fa servir àmpliament arreu del món atesa la seva eficiència energètica i la seva capacitat per generar una gran potència en els motors dièsel.

El gasoil A té una composició química similar al gasoil emprat en calefacció, però amb algunes diferències pel que fa a la seva qualitat i additius. Sol tenir un contingut de sofre més baix que el gasoil de calefacció, la qual cosa ajuda a reduir les emissions contaminants. També pot contenir additius que milloren la capacitat de lliscar, l’estabilitat tèrmica i la resistència al desgast del motor.

Aquesta mena de combustible es fa servir principalment en automòbils, camions, autobusos i equips industrials que funcionen amb motors dièsel.

L’agrodiesel que subministrem des de Gasoils Carreras és un gasoil B10 millorat, que ha estat creat a través d’una fórmula avançada que permet crear un producte que allargui la vida útil de la maquinària agrícola. Això és possible gràcies a que protegeix el motor de la corrosió i conserva en condicions adequades el sistema d’alimentació i d’injecció.  I no només això, sinó que també minimitza els costos de manteniment reduint l’obstrucció dels filtres. 

Aquest carburant ofereix una millor combustió, ja que conserva la potència i redueix les emissions i el consum. També respecta el medi ambient a través de la seva fórmula de composició amb menys sofre. 

Aquest combustible és el gasoil per a la calefacció que des de Gasoils Carreras subministrem com a distribuïdors comercials de gasoils Repsol. És un gasoil que garanteix el confort, la tranquil·litat i la seguretat que necessita, tant si es tracta de casa seva com de la seva empresa. 

La qualitat d’aquest producte és inqüestionable i l’ajuda a mantenir els equips de calefacció en condicions òptimes. També li garantim que es conserva en bon estat al seu dipòsit, sense perdre propietats ni patir alteracions. A més a més, compta amb un punt d’inflamació superior als 60 graus, cosa que dificulta enormement la seva inflamació.

Volem ser el seu distribuïdor de carburant de confiança

Des de Gasoils Carreras posem la innovació i la fiabilitat de Repsol al seu abast. Contacti amb nosaltres per consultar tarifes, quantitats, horaris de repartiment o qualsevol altre dubte que li pugui sorgir i li respondrem de seguida.

Contacta amb nosaltres per obtenir més informació