AUTOCARAVANES

Som l’empresa de lloguer d’autocaravanes
que està buscant

Convertir-nos en una empresa de lloguer d’autocaravanes no va ser casualitat. Un dels germans de l’empresa, va intentar llogar una autocaravana a la zona i no hi havia massa oferta per escollir; això ens va portar a començar a oferir el servei. A la nostra estació de servei, també venien molts clients a omplir el dipòsit de les seves autocaravanes o furgonetes abans de començar el seu viatge. Veiem les seves cares d’il·lusió i nervis per viure l’aventura que estava a punt de començar.

I va ser precisament poder compartir aquests instants previs a començar l’aventura amb ells, el que ens va animar a convertir-nos en una empresa de lloguer d’autocaravanes. Gràcies a que ens vàrem traslladar al polígon de Piera el 2001, teníem l’espai suficient per poder adquirir algunes autocaravanes i furgonetes per començar a llogar-les.

La nostra flota de vehicles no para de créixer

Comencem l’aventura com a empresa de lloguer d’autocaravanes sent prudents i oferint als nostres clients alguns vehicles de gran qualitat que compten amb les millors prestacions. Avui en dia, comptem amb una flota de 15 vehicles entre la qual destaquen aquests models:

Furgonetes camperitzades

Són ideals per a escapades amb parella o en família aquestes furgonetes completament equipades. A les nostres campers un s’hi sent com a casa.

Autocaravanes perfilades

A la nostra empresa de lloguer d’autocaravanes només hi trobarà vehicles de les primeres marques de referència dins del sector. Els nostres vehicles Carado estan equipats a la perfecció i compten amb uns garatges perfectes perquè pugui endur-se tot allò que necessita sense limitacions. 

Autocaravanes caputxines

Les caputxines són el tipus d’autocaravana que permet que més persones viatgin i facin vida al vehicle, ja que són el model més gran que oferim des d’Autocaravanes Carreras. 

Deixi que l’acompanyem en la seva propera aventura

A Autocaravanes Carreras hi trobarà els millors vehicles per viatjar amb total comoditat amb la seva família i amics. Contacti amb nosaltres sense cap mena de compromís o, si ho prefereix, visiti el nostre blog per descobrir propostes de rutes que han dut a terme alguns dels nostres clients.

Contacta amb nosaltres per obtenir més informació